S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


RECENZE

Přidáno: 28.09.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Objednané zboží již bohužel nebylo na skladě, obchod vrátil peníze.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za recenzi.


Za OBUV Dirrovi Valová Milena
 

Přidáno: 19.09.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V tomto obchodě jsem nakoupila poprvé, ale určitě né naposledy, obchod velice rychle vyřídil objednávku a skvěle komunikoval. Jsem maximálně spokojená a můžu jen doporučit!

Pro:

V tomto obchodě měli poslední kus vybraných bot v mé velikosti a barvě.

Proti:

Nic

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za recenzi.


Za OBUV DIRROVI Valová Milena
 

Přidáno: 15.09.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Skvělá komunikace, rychlé dodání.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za recenzi.

Za OBUV DIRROVI Valová Milena
 

Přidáno: 13.09.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za recenzi.


Za OBUV DIRROVI Valová Milena
 

Přidáno: 13.09.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nakupuji poněkolikáté a poněkolikáté jsem velmi spokojen :-)

Pro:

velmi příjemné ceny
rychlost doručení
velký výběr

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za recenzi.


Za OBUV DIRROVI Valová Milena
 

Přidáno: 10.09.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost vyřízení,velmi dobrá kvalita výrobků

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za recenzi a těšíme se na další obchody.



Za OBUV DIRROVI Valová Milena
 

Přidáno: 09.09.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé odeslání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za recenzi a těšíme se na další obchody.



Za OBUV DIRROVI Valová Milena
 

Přidáno: 04.09.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

28.8.2022 objednáno i zaplaceno předem převodem...dodnes zboží nemám, na otázku kdy mi zboží přijde, mimochodem, ptát jsem se musela 2x a když se mi konečně slavnostně dostalo odpovědi, tak mi bylo sděleno...datum splatnosti 7.9.2022 takže poprvé a naposled, už nikdy více!!!!!

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, zásilka byla od nás odeslána 2.9. - pokud si ji paní nevyzvedla - to my již neovlivníme. Možná v objednávce uvedla špatně telefonní číslo - jinak si to neumím vysvětlit - tudíž by nebyla doručena sms ze Zásilkovny o uložení zboží. Podle dat v Zásilkovně - je zboží připraveno k vyzvednutí. To nás bohužel mrzí, ale chyba není na naší straně. Naopak - my máme zbytečné výdaje s posláním zboží, když se nám vrátí.

Za OBUV DIRROVI Valová Milena
 

Přidáno: 02.09.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

rychlá reakce na objednávku

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za recenzi.


Za OBUV DIRROVI Valová Milena
 

Přidáno: 31.08.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Objednávala jsem kabelku. Zvolený typ nebyl, ale paní obratem zavolala a nabídla jinou. S kabelkou jsme spokojena.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za recenzi.


Za OBUV DIRROVI Valová Milena
 
MTgzMj