S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

ZBOŽÍ V AKCI

cena před slevou 1 399 Kč
naše cena 1 259 Kč
skladem
cena před slevou 2 392 Kč
naše cena 2 129 Kč
skladem

RECENZE

Přidáno: 22.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

přehlednost www stránek
jednoduché objednávání
rozumné ceny

 

Přidáno: 20.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost, ochota, je to můj druhý (a zdaleka ne poslední) nákup v této firmě a jsem velice spokojená

 

Přidáno: 09.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé vyřízení objednávky

 

Přidáno: 07.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Objednávka byla rychle vyřízena i přepravena

Pro:

Zřetelně formulovaná nabídka i podmínky
Neobdržel jsem potvrzení o přijetí platby

 

Přidáno: 07.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

100% spokojenost

 

 

Přidáno: 07.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Ochota, rychlé jednání.

 

Přidáno: 04.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Koupila jsem si korkové pantofle .
objednala jsem si je v č. 39.
Podle tabulek toto číslo odpovídá č. 25 a přišly mi pantofle s č. 26, tedy o číslo větší!!!
Celé vánoční svátky jsem byla mimo domov, co reklamace?

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, velikost 39 se rovná velikosti 26 nebo vel. 250 /tzv. mondo point/ . tj. označení v mm. Takže jste správně obdržela pantofle označené velikostí 26, když jste objednala vel. 39.
Pokud jsou Vám velké, můžeme Vám je vyměnit . Info jak vyměnit je na hlavní straně našeho eshopu.
Děkujeme za recenzi.
Za OBUV DIRROVI Valová Milena
 

Přidáno: 25.12.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme moc za recenzi.

Za OBUV DIRROVI Valová Milena
 

Přidáno: 20.12.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše super.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Vaše připomínky jsou pro nás podnětem ke zlepšování služeb našim zákazníkům.

Za OBUV DIRROVI Valová Milena
 

Přidáno: 15.12.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Botky došly bleskovou rychlostí, všem doporučuji a děkuji

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Vaše připomínky jsou pro nás podnětem ke zlepšování služeb našim zákazníkům.

Za OBUV DIRROVI Valová Milena
 
YjJiM